64Nyheder 2 Nyt fra...

Fællesuge med “Dannelse” som tema

Fællesugen tog i år udgangspunkt i skolens værdigrundlag med fokus på begreberne ansvarlighed, dialog, engagement, faglighed, fællesskab og samarbejde, selvværd og tryghed.
Nyhed billede
Alle skolens elever var fordelt på 13 hold med hver deres dannelsesfokus. Mandag-onsdag summede skolen af en bred variation af aktiviteter fra mindfulness og teambuildingøvelser over sanseaktiviteter til kreative og udtryksfulde elevproduktioner i billeder, træ og stof. Overalt så vi elever i alle aldre i én skøn forening samarbejde om stort og småt, og det var en fornøjelse at opleve dem tage ansvar for hinanden, aktiviteterne og den gode stemning.

Det kom i særlig grad til udtryk, da vi holdt “Åbent hus” for forældre, bedsteforældre og andre interesserede om torsdagen. I det dejlige vejr blev skolen hurtigt fuld af gæster, som besøgte holdenes fortolkninger af værdigrundlaget bl.a. i patchworktæpper, på fælles selfiebilleder, i små videoer og store sanselokaler, på historiebilleder, i fælles dans og uddeling af kræmmerhuse med sødt - fra fællesskabet på Dalumskolen til fællesskabet i nærområdet.

Vi glæder os allerede til næste år!

07-05-2018 VD

Forrige 10