63Nyheder 2 Nyt fra...

Lanternegang på 0. årgang

Eleverne på 0. årgang stod spændte og forventningsfyldte uden for aulaen - klar til at gå den traditionsrige lanternegang for 0.-6. årgange, forældre og bedsteforældre.
Aulaen var fyldt til bristepunktet, da 0. årgang skød årets juleklippedag i indskolingen og på mellemtrinnet i gang med en smuk lanternegang. Eleverne gik ranke og stolte, men også lidt beklemte, gennem aulaen med deres fine lanterner, som de har brugt meget tid på at producere til lejligheden.
Det er en mangeårig tradition her på skolen, at 0. klasserne går lanternegang forud for julemåneden. I år var der ovenikøbet sammenfald mellem juleklippedag og lanternegang, hvilket gav morgenen med en særlig forventningsfyldt stemning. Tak til alle jer forældre og bedsteforældre for jeres opbakning og besøg!

29-11-2017 VD

Forrige 10