65Nyheder 2 Nyt fra...

Skolernes motionsdag

Sidste skoledag før efterårsferien afholdt vi ligesom de fleste andre skoler i landet “Skolernes motionsdag”. Her på skolen har vi delt eleverne op, så 0.-5. klasserne løber først og 6.-10. klasserne til sidst. For alle eleverne gælder, at ruten skal løbes så mange gange som muligt.
Nyhed billede
Mens 0.-5. klasserne løb, spillede 6.-10. klasserne høvdingeboldturnering i Dalumhallen. Der blev kæmpet og fejdet på alle hold, men i sidste ende løb 7.b af med den flotte vandrepokal i en sej og flot finale over 9.a. I udskolingens løbekonkurrence genvandt 7.c pokalen som den klasse, der løb flest kilometer.
De yngre elever har de senere år løbet flere og flere kilometer. I år vandt 2.b løbekonkurrencen for 0.-2. klasserne, mens 5.b løb af med pokalen for 3.-5. klasserne.

16-10-2017 VD

Forrige 10