Fællesuge med “Dannelse” som tema

Fællesugen tog i år udgangspunkt i skolens værdigrundlag med fokus på begreberne ansvarlighed, dialog, engagement, faglighed, fællesskab og samarbejde, selvværd og tryghed.

Nyhed billede
Alle skolens elever var fordelt på 13 hold med hver deres dannelsesfokus. Mandag-onsdag summede skolen af en bred variation af aktiviteter fra mindfulness og teambuildingøvelser over sanseaktiviteter til kreative og udtryksfulde elevproduktioner i billeder, træ og stof. Overalt så vi elever i alle aldre i én skøn forening samarbejde om stort og småt, og det var en fornøjelse at opleve dem tage ansvar for hinanden, aktiviteterne og den gode stemning.

Det kom i særlig grad til udtryk, da vi holdt “Åbent hus” for forældre, bedsteforældre og andre interesserede om torsdagen. I det dejlige vejr blev skolen hurtigt fuld af gæster, som besøgte holdenes fortolkninger af værdigrundlaget bl.a. i patchworktæpper, på fælles selfiebilleder, i små videoer og store sanselokaler, på historiebilleder, i fælles dans og uddeling af kræmmerhuse med sødt - fra fællesskabet på Dalumskolen til fællesskabet i nærområdet.

Vi glæder os allerede til næste år!

Nyt indgangsparti

I løbet af vinteren har vi fået skiftet indgangspartiet som led i en større renovering, der også har inkluderet nyt N/T-lokale og åbne grupperum på mellemtrinsgangen.

Afsked med Michael

Eleverne fra 0.-3. kl. sagde farvel til Michael med en lang flagallé, som Michael gik igennem, mens de hyldede ham som en rockstjerne.

Bagefter havde hver klasse forberedt nogle ord, som de synes passede på ham - det var alt fra sporty til at han var god at snakke med når man var blevet sur. Til sidst udstyrede de ham med passende slips til det nye job.

Eleverne fra 4.-6. kl. havde udskiftet flag med “high-fives” og dystede mod Michael i quizzen “Superfan”. Eleverne kendte Michael bedre, end han selv gjorde, og de vandt quizzen stort!

Eleverne fra udskolingen tog afsked med Michael med  “Michael og monopolet”, hvor Hjalte, Anna og Asta fra 7. årg. styrede dilemmaerne, en danseopvisning af Chloë og Amalie fra 9.a uden Michael, videoen “En dag i en skoleleders liv” produceret af 8.b og Lineas takketale fra elevrådet.
Vi er taknemmelige for, at Michael sprang dansen over, så han kan begynde det nye job i god behold.

• 25-05-2018
    9. og 10. årgangs sidste skoledag · 9A · 9B · 9J · 10J