Velkommen...

Sfo er Dalumskolens morgen- og eftermiddagstilbud for 0.-3.kl. Vores sfo er delt op i to zoner: lillezonen for 0. og 1.kl. børn og storezonen for 2. og 3.kl. børn. Der går ca. 200 børn i sfoen fordelt på de to zoner. Vi har desuden eftermiddagstilbud for vores funktionsklasseelever, som går i en selvstændig zone. Sfo er åben dagligt fra kl. 14 til 16.45. Der er desuden morgenpasning fra 6.30 til 8.00, her er begge zoner samlet.

Sfo er stedet, hvor man møder vennerne efter skoletid, man oplever at være en del af et fællesskab også på tværs af klasserne, man har mulighed for at lege og deltage i planlagte aktiviteter af forskellig karakter, vi er ofte i hallen eller gymnastiksalen, ude og lege eller spille bold, eller inde og udfolde os kreativt. I kan finde mere information om læreplaner og aktiviteter andetsteds på siden.

Der er ca. 14 ansatte i sfo, nogle er pædagoger, andre pædagogmedhjælpere. Alle ansatte er både tilknyttet skoledel og sfodel, hvilket er med til at give børnene sammenhæng mellem skole- og sfotid.

Souschef på skolen Pia Larsen er også leder for sfo, daglig leder i sfo er Lars Jest, som vil være tilstede i sfo de fleste eftermiddage.

SFO i Dalum IF

Fællesuge med “Dannelse” som tema

Fællesugen tog i år udgangspunkt i skolens værdigrundlag med fokus på begreberne ansvarlighed, dialog, engagement, faglighed, fællesskab og samarbejde, selvværd og tryghed.

Nyhed billede
Alle skolens elever var fordelt på 13 hold med hver deres dannelsesfokus. Mandag-onsdag summede skolen af en bred variation af aktiviteter fra mindfulness og teambuildingøvelser over sanseaktiviteter til kreative og udtryksfulde elevproduktioner i billeder, træ og stof. Overalt så vi elever i alle aldre i én skøn forening samarbejde om stort og småt, og det var en fornøjelse at opleve dem tage ansvar for hinanden, aktiviteterne og den gode stemning.

Det kom i særlig grad til udtryk, da vi holdt “Åbent hus” for forældre, bedsteforældre og andre interesserede om torsdagen. I det dejlige vejr blev skolen hurtigt fuld af gæster, som besøgte holdenes fortolkninger af værdigrundlaget bl.a. i patchworktæpper, på fælles selfiebilleder, i små videoer og store sanselokaler, på historiebilleder, i fælles dans og uddeling af kræmmerhuse med sødt - fra fællesskabet på Dalumskolen til fællesskabet i nærområdet.

Vi glæder os allerede til næste år!

Halloween 2017

SFO i OB