Velkommen...

Sfo er Dalumskolens morgen- og eftermiddagstilbud for 0.-3.kl. Vores sfo er delt op i to zoner: lillezonen for 0. og 1.kl. børn og storezonen for 2. og 3.kl. børn. Der går ca. 200 børn i sfoen fordelt på de to zoner. Vi har desuden eftermiddagstilbud for vores funktionsklasseelever, som går i en selvstændig zone. Sfo er åben dagligt fra kl. 14 til 16.45. Der er desuden morgenpasning fra 6.30 til 8.00, her er begge zoner samlet.

Sfo er stedet, hvor man møder vennerne efter skoletid, man oplever at være en del af et fællesskab også på tværs af klasserne, man har mulighed for at lege og deltage i planlagte aktiviteter af forskellig karakter, vi er ofte i hallen eller gymnastiksalen, ude og lege eller spille bold, eller inde og udfolde os kreativt. I kan finde mere information om læreplaner og aktiviteter andetsteds på siden.

Der er ca. 14 ansatte i sfo, nogle er pædagoger, andre pædagogmedhjælpere. Alle ansatte er både tilknyttet skoledel og sfodel, hvilket er med til at give børnene sammenhæng mellem skole- og sfotid.

Souschef på skolen Pia Larsen er også leder for sfo, daglig leder i sfo er Lars Jest, som vil være tilstede i sfo de fleste eftermiddage.

SFO i Dalum IF

Julebingo

Så er julen i den grad tjekket ind på Dalumskolen med det store julebingo.

Thomas og Danny var et par veloplagte julebingonisser, da det efterhånden traditionelle julebingo udspillede sig. Alle klasser havde fået udleveret en spilleplade og kunne på whiteboard i klasserne følge med i streaming af Danny og Thomas’ træk af numre. Der var fine præmier til rækkevinderne, men den helt store “pladen fuld” tilfaldt 67j, som blev forkælet med alskens julegodter

Halloween 2018