Velkommen til vores nye skoleleder

Fredag d. 31/8 fejrede hele skolen, at Thomas Elm Mahler kunne indsættes som vores nye skoleleder.

Nyhed billede
Elevrådsformand Ali fra 9.b bød ham hjertelig velkommen og fremsatte selvfølgelig ønsker fra eleverne til det fremtidige samarbejde.
Fra morgenstunden blev Thomas mødt med sang, taler og ikke mindst konkurrencer mod små og store elever. Nogle af konkurrencerne klarede han med bravour, og andre tabte han stort, men det var vist også pointen.
Om eftermiddagen blev der afholdt reception i aulaen med deltagelse af Thomas’ familie, skolens medarbejdere, repræsentanter fra skolebestyrelsen, andre skoleledere og chefer og politikere fra Odense Kommune.
Hjertelig velkommen på Dalumskolen, Thomas!

Indskolingen fejrer Thomas

Indskolingens elever havde, som det ses, glædet sig til at tage opstilling i den flotteste flagallé. Thomas blev desuden budt velkommen med sange og gaver.

Til sidst blev det udskolingens tur

Skolens udskolingselever havde valgt at byde Thomas velkommen med en række aktiviteter, der alle tog udgangspunkt i elevernes valgfag. Thomas viste, at han har en række talenter for de mere praktiske discipliner såsom at slå søm i, jonglere med en bold og piske æg, mens der vist er plads til forbedringer af tegning og kendskab til somaliske ord for en række fødevarer.

Velkommen fra mellemtrinnet

Eleverne fra 4.-6. årgange introducerede Thomas til Dalumskolen med en quiz om detaljer på skolen. Desuden fejrede de ham med en omskrevet tekst fra en af yndlingssangene.