Velkommen

Dalumskolen er en to-tresporet skole fra 1911 beliggende i den sydlige del af Odense med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skoledistriktet er repræsentativt for en folkeskole forstået således, at skolen har elever fra alle sociale grupper. Skolen løser en række specialundervisningsopgaver for Odense Kommune: Tre modtagelsesklasser for flygtninge/indvandrere, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og tre funktionsklasser for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte. Vores skole tager udgangspunkt i, at alle elever skal blive så dygtige som de kan. Det kræver høj trivsel blandt vores elever og høj faglighed hos de ansatte.

God sommerferie

Med ønsket om en god sommerferie til jer alle ønsker vi samtidig Caroline tillykke med præmien fra CykelScore.

Nyhed billede
Caroline har trampet så mange kilometer på sin egen cykel, at hun blev den heldige og meget aktive vinder af en splinterny cykel. Flot gået!
Vi ses alle igen onsdag d. 12/8 efter velfortjent og forhåbentligt solrig sommerferie. Rigtig god ferie!

10. klasses reklame