Velkommen

Dalumskolen er en to-tresporet skole fra 1911 beliggende i den sydlige del af Odense med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skoledistriktet er repræsentativt for en folkeskole forstået således, at skolen har elever fra alle sociale grupper. Skolen løser en række specialundervisningsopgaver for Odense Kommune: Tre modtagelsesklasser for flygtninge/indvandrere, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og tre funktionsklasser for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte. Vores skole tager udgangspunkt i, at alle elever skal blive så dygtige som de kan. Det kræver høj trivsel blandt vores elever og høj faglighed hos de ansatte.

6.b vinder Odensemesterskaberne i Smart Parat Svar

6.b. deltog i og vandt den læsequizzen Smart Parat Svar onsdag d. 3. december. De har nu kvalificeret sig til Fynsmesterskaberne.

Holdet bestod af 5 piger, der fik en flyvende start med 9 rigtige svar i kategorierne Percy Jackson og Nordisk mytologi, hvilket grundlagde en sikker sejr i den indledende runde.
I finalerunden blev spørgsmålene sværere, det syntes finalemodstanderne fra Vestre Skole heldigvis også, så allerede inden sidste runde var udkæmpet, var en flot og velfortjent sejr i hus.
Læsequizzen, som er landsdækkende, blev afholdt i Vollsmose Kulturcenter.
Stort tillykke til 6.b, som vi krydser fingre for til Fynsmesterskaberne d. 14. januar.

Bevægelse i fagene

Glædelig jul og godt nytår

Vibeke Dyreborg den 14-12-2014
    Vær venligst opmærksom på, at der ikke har været nisser i feriekalenderen...
    Vi møder først igen efter juleferien mandag d. 5/1-2015 kl. 8.00 og ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.