Gallafest i udskolingen

Der var stor tilslutning til elevrådets gallafest for 7.-10. årgange!

Nyhed billede
De unge mennesker, som mødte festklædte og forventningsfulde op, havde en dejlig og sjov fest med masser af hygge og dans.

Pyntede sko

Valgfagsholdet i billedkunst bestående af udskolingselever fra Dalum og Sct. Klemens arbejder i øjeblikket med at gøre gamle sko til kunstobjekter. Som I kan se af billedserien ovenfor, er der mange kreative sjæle på det hold, som designer med sjove og inspirerende værker til stor fryd for os andre.

9. årg. piger til DM i skolevolley

Da vi afholdt FM i skolevolley i Dalumhallen, deltog vores 9. årg. piger på et wildcard, idet de ikke havde deltaget i de indledende runder. Efter gruppekampene stod pigerne i finalen, som de desværre tabte til Ubberud Skoles 8. årg. piger.
Den flotte 2. plads rakte dog alligevel til en plads i DM-stævnet i Kalundborg i marts, fordi DM kun afvikles for 9. årgang. Tillykke, piger, og held og lykke til DM.

Rap i julestykket