Elevrådets talentshow

Igen i år har skolens elevråd arrangeret det store talentshow, som denne gang blev vundet af Amalie og Chloe fra 9.a med en fremragende og fantastisk koreograferet dans.

Nyhed billede
Finalen blev afholdt i aulaen med fuld sal, og publikum var medlevende og støttede finalisterne med hujen og klappen.
Talentshowet er efterhånden blevet en stor tradition her på Dalumskolen, og elevrådet gør en stor indsats for, at vores elever både små og store har lyst til at deltage.

Nye legeredskaber

Indskolingens afsked med Michael

Eleverne fra 0.-3. kl. sagde farvel til Michael med en lang flagallé, som Michael gik igennem, mens de hyldede ham som en rockstjerne.

Bagefter havde hver klasse forberedt nogle ord, som de synes passede på ham - det var alt fra sporty til at han var god at snakke med når man var blevet sur. Til sidst udstyrede de ham med passende slips til det nye job.

• 26-04-2018
    Frivillige skole hjem samtaler 4.a · 4A

Mellemtrinnets afsked med Michael

Eleverne fra 4.-6. kl. havde udskiftet flag med “high-fives” og dystede mod Michael i quizzen “Superfan”. Eleverne kendte Michael bedre, end han selv gjorde, og de vandt quizzen stort!

Udskolingens afsked med Michael

Eleverne fra udskolingen tog afsked med Michael med  “Michael og monopolet”, hvor Hjalte, Anna og Asta fra 7. årg. styrede dilemmaerne, en danseopvisning af Chloë og Amalie fra 9.a uden Michael, videoen “En dag i en skoleleders liv” produceret af 8.b og Lineas takketale fra elevrådet.
Vi er taknemmelige for, at Michael sprang dansen over, så han kan begynde det nye job i god behold.