Velkommen

Dalumskolen er en to-tresporet skole fra 1911 beliggende i den sydlige del af Odense med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skoledistriktet er repræsentativt for en folkeskole forstået således, at skolen har elever fra alle sociale grupper. Skolen løser en række specialundervisningsopgaver for Odense Kommune: Tre modtagelsesklasser for flygtninge/indvandrere, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og tre funktionsklasser for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte. Vores skole tager udgangspunkt i, at alle elever skal blive så dygtige som de kan. Det kræver høj trivsel blandt vores elever og høj faglighed hos de ansatte.

Sidste skoledag

9.a og 9.b fejrede deres sidste skoledag med morgenmad, show i aulaen, karamelkastning og fodboldkamp mod personalet.

Nyhed billede
Traditionen tro blev der uddelt både spydige og kærlige bemærkninger til klassekammerater og lærere under årets "sidste skoledag"-show ledsaget af Kahoot-quiz og Paradise Hotel-inspirerede beskrivelser.
De forventningsfulde elever blev ikke skuffede over mængden af karameller, der blev kastet i stride strømme rundt på hele skolen.
En hård og intens fight på fodboldbanen, hvor personalet (i parentes bemærket) vandt stort, rundede den sidste skoledag for 9. klasserne af, hvorefter de drog afsted til Munke Mose.
Tak for mange gode år og held og lykke på jeres videre færd.

Bedsteforældredag på 0. årgang

• 03-06-2015