Velkommen

Dalumskolen er en to-tresporet skole fra 1911 beliggende i den sydlige del af Odense med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skoledistriktet er repræsentativt for en folkeskole forstået således, at skolen har elever fra alle sociale grupper. Skolen løser en række specialundervisningsopgaver for Odense Kommune: Tre modtagelsesklasser for flygtninge/indvandrere, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og tre funktionsklasser for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte. Vores skole tager udgangspunkt i, at alle elever skal blive så dygtige som de kan. Det kræver høj trivsel blandt vores elever og høj faglighed hos de ansatte.

Skolevalg 2015

6.b i "Smart Parat Svar" finalen

I onsdags deltog 6.b i finalen i den landsdækkende "Smart Parat Svar"-konkurrence, hvor de igen blev testet på paratviden.

Nyhed billede
Holdet fik en rigtig flot 4. plads. De førte konkurrencen lige indtil sidste runde, men blev ramt på deres akilleshæl: Sport - rigtig ærgeligt for placeringen, men overordnet set en superflot præstation af Kloge Åserne, som de blev døbt af quizzens vært Sigurd Kongshøj Larsen.
  • 10-03-2015
    DSA-teammøde ·