Nye borde og stole

Til stor glæde for vores mellemtrins- og udskolingselever i 70-bygningen har vi nu fået nye stole og borde.

Nyhed billede
De lyse træmøbler er skiftet ud med lækre justerbare stole og smarte borde i grålige farver og enkelt design. Ved elevernes hjælp foregik udskiftningen let og smertefrit i løbet af torsdag og fredag, og de har begejstrede taget dem i brug.
Heldigvis har vi kunnet lave et samarbejde med YaSally Charity Organisation, som sender vores gamle skolemøbler til Gambia - til stor glæde for de gambianske skolebørn. Vi glæder os til at modtage billeder fra Gambia, når møblerne er taget i brug.
I kan læse meget mere om YaSally Charity Organisation på linket og på
facebook: Støtteorganisationen YaSally Charity Organisation.

Pyntede sko

Valgfagsholdet i billedkunst bestående af udskolingselever fra Dalum og Sct. Klemens arbejder i øjeblikket med at gøre gamle sko til kunstobjekter. Som I kan se af billedserien ovenfor, er der mange kreative sjæle på det hold, som designer med sjove og inspirerende værker til stor fryd for os andre.

Rap i julestykket

Elevrådets talentshow 2018

Skolens elevråd har arrangeret det store talentshow, som denne gang blev vundet af Casper fra 7.a og Bertram fra 7.b i hård konkurrence mod Celine og Seline fra 4.a, som fik en flot 2. plads, og Dicte og Emma også 4.a på 3. pladsen.

Finalen blev afholdt i aulaen med fuld sal, og publikum var medlevende og støttede finalisterne med hujen og klappen.

Talentshowet er efterhånden blevet en stor tradition her på Dalumskolen, og elevrådet gør en flot indsats for, at vores elever både små og store har lyst til at deltage.