Hvor er nissefars briller?

Det store spørgsmål stillede 5. årgang i årets julestykke.

Nyhed billede
Nissebørnene havde valget mellem at lære at læse på rekordtid eller at stjæle et par briller til nissefar, for hvordan skulle menneskenes ønskesedler ellers blive læst op. Udfordringen blev løst på bedste drillenissevis, så nisserne kunne komme i gang med at producere julegaver - og således endte alt lykkeligt!

Julebingo for hele skolen

5. årgangs julestykke 2018

Juleudsmykkede døre

På juleklippedagen fik alle årgangene den opgave at pynte døren ind til deres klasseværelse. Det kom der mange flotte og kreative løsninger ud af, og det er tydeligt at se, at eleverne lægger sig i selen for at komme op med noget, der er flottere end sidste år.

Rap i julestykket

Elevrådets talentshow 2018

Igen i år har skolens elevråd arrangeret det store talentshow, som denne gang blev vundet af Casper fra 7.a og Bertram fra 7.b i hård konkurrence mod Celine og Seline fra 4.a, som fik en flot 2. plads, og Dicte og Emma også 4.a på 3. pladsen.

Finalen blev afholdt i aulaen med fuld sal, og publikum var medlevende og støttede finalisterne med hujen og klappen.

Talentshowet er efterhånden blevet en stor tradition her på Dalumskolen, og elevrådet gør en flot indsats for, at vores elever både små og store har lyst til at deltage.