Sidste skoledag

Så nåede vi til det, 9. og 10. årgangs sidste skoledag! De fleste glæder sig til den, mens enkelte (læs: lærere) ser frem til den med en vis bæven, for hvad kan eleverne ikke finde på…

Nyhed billede
Det blev en fantastisk dag. De unge mennesker viste de mest kreative sider af sig selv, både hvad angår udklædning og afslutningsshow, og sluttede deres skoletid på Dalumskolen af med en pose blandede bolsjer for enhver smag - parodier på lærerne, videoer, kahoots, konkurrencer og sange. Under karamelkastningen blev de hyldet med tilråb som “9.a - allerbedst”, og jo højere skolens øvrige elever råbte, jo flere karameller blev der kastet.
Efter de obligatoriske fodboldkampe måtte eleverne dog kaste håndklædet. Helt i tråd med de seneste mange år og i overværelse af 0.-8. klasserne vandt lærerne igen stort. Først over 9. årgang med hele 5-1 og dernæst over 10.j med 4-1. Tak for kampen - og for en dejlig dag!
Vi ønsker jer held&lykke med de nærtstående prøver og god vind i sejlene fremover!

Afslutningsshow i aulaen

Valgfag i billedkunst - "Mal din diva"

Lærerne vandt!

Karameller hitter stadig!