• 27-09-2016
  • 05-10-2016

Dalumborg webavis

Åbent hus i Dalumborg

I uge 36 var Dalumskolen omdannet til en by med forskellige virksomheder og aktiviteter. Byen fik navnet Dalumborg.

Nyhed billede
Torsdag eftermiddag strømmede det ind med forældre, bedsteforældre og mange andre interesserede for at se Dalumborg. Byen var klar til at møde de smilende gæster, der var boder, aktiviteter og opvisninger rundt omkring på skolen. Møntfoden i byen var Dalumdollar (DD), og der var travlt ved boderne, hvor gæsterne kunne veksle deres penge til DD.
Der var mulighed for mad og drikke fra restauranten, bageriet, candyland, streetfood og caféen, som bestemt var et hit. Flere steder var der kø, og mange steder fik de helt udsolgt af lækkerierne. Aktiviteter var der nok af bl.a. ansigtsmaling, kunstudstilling, aktivitetsbane, pokeland og massage, som var et kæmpe hit.
Skolegården var proppet, og alle var imponerede over den flotte by, Dalumborg. Alle medarbejdere havde arbejdet hårdt hen imod en fantastisk eftermiddag, og de besøgende havde alle glædet sig til at se elevernes fine arbejde.
Kunstmuseet var de besøgende meget imponerede over. De vidste ikke, at Dalumborg gemte på så dygtige kunstner. Caféen var også et hit, der var fyldt med besøgende, som fik drinks, samtidig med at de så det fine show med både stand-up, dans og sang.
Dalumborg var en succes, både besøgende og byens indbyggere var vilde med konceptet Dalumborg.
Byen Dalumborg fik en fantastisk dag med en masse dejlige oplevelser, der danner gode minder, skaber mange nye venskaber, udfordrer faglige og sociale kompetencer, og hvor medbestemmelse og demokrati er i fokus.
Se også de mange spændende artikler fra ugens løb på nedenstående link!

SFO i Dalum IF

Som led i bestræbelserne for at åbne skolen mod lokalsamfundet har Dalumskolen lavet et samarbejde med Dalum IF's fodboldafdelingen, som indebærer, at elever op til 3. klasse, der skal træne tirsdag eftermiddag, holder SFO i Dalum IF sammen med 1 pædagog.

Tiltaget er ikke kun ment som et fodboldprojekt men også som en hyggedag væk fra skolen, hvor der bliver spillet spil og spist madpakker. Fodbolden fylder naturligvis en del, idet ca. 80 % af de tilmeldte børn spiller fodbold i Dalum IF.

Det er også tænkt som en hjælp til forældre i en travl hverdag. Pædagogen sørger nemlig for, at børnene er omklædt og klar til træning kl. 16.45, og at de bliver fulgt til de baner, hvor de skal træne!