Lærerne vandt - igen...

På Dalumskolen har vi mange gode, gamle traditioner. En af dem er, at afgangseleverne er så venlige at lade lærerne vinde fodboldkampene sidste skoledag. I år var ingen undtagelse!

Der var ellers lagt op til to lige kampe. Eleverne var i topform efter show i aulaen og karamelkastning, så alt tydede på, at lærerne i år ville få kam til deres hår. Sådan gik det imidlertid slet ikke. Første kamp mod 9. årgang sluttede 6-0, mens 10.j dog formåede at score til resultatet 7-2.
Tak for en dejlig dag, allesammen, og god vind fremover!

Nyt indgangsparti

I løbet af vinteren har vi fået skiftet indgangspartiet som led i en større renovering, der også har inkluderet nyt N/T-lokale og åbne grupperum på mellemtrinsgangen.

Afsked med Michael

Eleverne fra 0.-3. kl. sagde farvel til Michael med en lang flagallé, som Michael gik igennem, mens de hyldede ham som en rockstjerne.

Bagefter havde hver klasse forberedt nogle ord, som de synes passede på ham - det var alt fra sporty til at han var god at snakke med når man var blevet sur. Til sidst udstyrede de ham med passende slips til det nye job.

Eleverne fra 4.-6. kl. havde udskiftet flag med “high-fives” og dystede mod Michael i quizzen “Superfan”. Eleverne kendte Michael bedre, end han selv gjorde, og de vandt quizzen stort!

Eleverne fra udskolingen tog afsked med Michael med  “Michael og monopolet”, hvor Hjalte, Anna og Asta fra 7. årg. styrede dilemmaerne, en danseopvisning af Chloë og Amalie fra 9.a uden Michael, videoen “En dag i en skoleleders liv” produceret af 8.b og Lineas takketale fra elevrådet.
Vi er taknemmelige for, at Michael sprang dansen over, så han kan begynde det nye job i god behold.

• 27-06-2018
    Amerikansk fodbold · 8A · 8B