Farvel til årgang 2006

Så fik vi på behørig vis sagt farvel til årgang 2006. Det foregik vanen tro med underholdning i aulaen, hvor årgangen på bedste kreative vis satte punktum for 10 gode år på Dalumskolen. Vi var vist hele spektret igennem - fra karaoke, musikvideoer, aktiviteter med både lærere og elever og sidst men ikke mindst... en hane til Niels.

Efter den flotte underholdning og karamelkastning på gangene til stor begejstring for især de yngste blev den obligatoriske fodboldkamp mellem lærere og elever afviklet. Ligesom FC Barcelona er suveræne i Spanien må vi nu konstatere at lærerne er det samme på Dalumskolen. Igen i år løb de af med sejren - efter hård kamp og straffespark.

Tak for nu, årgang 2006, og held og lykke fremover!

Danmarksmestre i volley!

Dalumskolens 9. kl. drenge vandt torsdag det danske mesterskab i skolevolley. I en spændende 3-sæts kamp besejrede drengene fortjent Stavnsholtskolen fra Farum, som tidligere på ugen havde besejret vores drenge i puljekampen.

Nyhed billede
Der var derfor lagt op til revanche og hvilken revanche...
Dalumdrengene vandt første sæt, Stavnsholtskolen tog andet efter en tæt fight, og i første del af tredje sæt var vores drenge bagud. Efter en god stime og fremragende spil fik de lige så stille ædt sig ind på modstanderen og afgjorde til sidst sættet på en fantastisk bold. Drengenes jubelbrøl og glade klassekammerater, der løb ind på banen, udløste en fantastisk jubelscene, og til præmieoverrækkelsen kunne drengene trætte, men tilfredse, løfte pokalen.
TILLYKKE, DRENGE!

The Golden Heart Award

Tak for besøget

Tusind tak til de mange, der besøgte os på fællesugens sidste dag. Vores elever var pavestolte over at kunne vise de flotte resultater af ugens mange anstrengelser frem for søskende, forældre og bedsteforældre. Vi er sikre på, at vi alle er blevet klogere på Italien, Australien, Sydafrika, Brasilien, Indien, Iran, Vietnam og Rusland.

Mens flertallet boltrede sig i verdens mangfoldigheder, havde de særligt udvalgte travlt med at forberede årets musical "The Golden Heart Award". Og hvilket awardshow blev det... Selv Hollywoods Oscarshow kunne ikke hamle op!

Vi lader Patrick og Kaspers videoer fra de fire fællesdage ligge lidt endnu, så alle får en chance for at se de mange aktiviteter.

Dag 1 i fællesugen

Dag 2 i fællesugen