Velkommen

Dalumskolen er en to-tresporet skole fra 1911 beliggende i den sydlige del af Odense med ca. 600 elever og 90 ansatte. Skoledistriktet er repræsentativt for en folkeskole forstået således, at skolen har elever fra alle sociale grupper. Skolen løser en række specialundervisningsopgaver for Odense Kommune: Tre modtagelsesklasser for flygtninge/indvandrere, en specialklasserække for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og tre funktionsklasser for elever med gennemgribende udviklingsforstyrrelser.

Vi er en folkeskole, som markerer sig ved at skabe synlige resultater for vores elever, forældre og ansatte. Vores skole tager udgangspunkt i, at alle elever skal blive så dygtige som de kan. Det kræver høj trivsel blandt vores elever og høj faglighed hos de ansatte.

Skolevalg 2015

9.b-pigers læserbrev i FS

Politisk debat i aulaen

Ungdomspolitikere fra alle partier i Folketinget var i dag på besøg for at debattere politik med eleverne i udskolingen.

Nyhed billede
Arrangementet i aulaen var et stort tilløbsstykke, og eleverne mødte op velforberedte og med stor spørgelyst. Emnerne centrerede sig omkring det etiske i aktiv dødshjælp, organdonation og prostitution, og derigennem blev det meget tydeligt, hvad de forskellige ungdomspartier står for.
Dagens politiske debat er et led i "Skolevalg 2015", som er arrangeret af Undervisningsministeriet og Folketinget. På torsdag skal eleverne så til valg og prøve, hvordan det er at udøve sin demokratiske ret til indflydelse.
  • 02-02-2015
    tilmelding til sfo-hjemsamtaler · 1A · 1B
    Vibeke Dyreborg den 15-01-2015
    En god historie fra en forælder på Dalumskolen, fra Facebook-siden "Så tal dog pænt for helvede"...

Her til morgen afleverede jeg mine børn i skole. Klokken var 7.30, det regnede- og blæste massivt. Det var mørkt og trælst.

På vej over fodovergangen stod tre forfrosne skolepatruljepiger iført skriggule veste og ”slikkepinde”. Da jeg kom... hen til den første, fik hun styr på trafikken, herefter kiggede hun på mig og mine børn, smilede det største smil, og sagde ”godmorgen”. De næste to piger gjorde det samme.

Som voksen fik jeg en påmindelse om, hvor meget nærvær-, høflighed- og det at tage ansvar for andre under trælse omstændigheder, betyder. Gamle dyder som pigen udviste til fulde. Med unge mennesker som dem tror jeg nok, at Danmark er i gode hænder.