Skolevalg 2017

Torsdag d. 2/2 blev der afholdt skolevalg over hele landet. Selve valghandlingen løb her på skolen af stablen i aulaen, hvor vores 8. og 9. årgange i et helt autentisk setup med åbning af afd. leder Mette Madsen fik udleveret stemmesedlen, gik i stemmeboksen, satte kryds og afleverede stemmesedlen i en forseglet boks. Ved optællingen fordelte stemmerne sig således:

A. Socialdemokratiet - 19

B. Radikale Venstre - 17

C. Det Konservative Folkeparti - 8

D. Nye Borgerlige - 0

F. Socialistisk Folkeparti - 1

I. Liberal Alliance - 11

O. Dansk Folkeparti - 5

V. Venstre - 17

Ø. Enhedslisten - 5

Å. Alternativet - 5

Blank - 5

Skolevalget var kulminationen på tre spændende uger, hvor eleverne bl.a. har arbejdet med de politiske partiers mærkesager og haft besøg af repræsentanter fra partiernes ungdomsorganisationer til paneldebat i aulaen.

Se mere på https://www.dr.dk/ultra/ultranyt/nu-starter-skolevalg-2017

Skolernes skakdag 2017

For femte år i træk afholdt skolen skolernes skakdag!

Nyhed billede
Sikken skakdag! Aulaen summede af aktiviteter fra bevægelsesskak og actionskak. I år var det 6. årgang, som stod for tur, og eleverne gik meget engagerede og motiverede til opgaven!

På skolen bliver skak brugt flittigt både i frikvartererne og i undervisningstiden, idet skakaktiviteter rammer lige ned i den nye skolereforms tanker om bl.a. understøttende undervisning, inklusion og bevægelse. Desuden er skaks gavnlige virkninger på læring anerkendt blandt forskere og dokumenteret af udenlandske undersøgelser.

TV2 Fyn var på besøg, og indslaget kan ses ved at klikke på linket.

Sne i skolegården...

  • 27-02-2017
    17:00-19:00
    Skolebestyrelsesmøde ·
    1

Elevrådets store talentshow